Friday, March 19, 2010

E-tuna Scooters är döda - länge leve Blacksmiths Scooter Club!

För en tid sedan började vi diskutera ett eventuellt namnbyte på vår lilla lokalklubb (fyra officiella medlemmar, varav tre har scooter). På SSK:s site har den stått registrerad som E-tuna Scooters sedan länge, vilket ju inte känns som det roligaste namnet kanske. Vi bestämde oss, efter lite överläggningar, för att från och med nu kalla oss för Blacksmiths Scooter Club istället - allt för att hedra vår kära hemstads historia som sméstad (den som kan sin speedway kan med största sannolikhet hitta en viss koppling till dess motorhistoria också).

Min gode vän och V50-åkande klubbkamrat Jocke, som händelsevis råkar vara grafiker, filade strax därefter ihop en logga och igår träffades tre av oss lite spontant hemma hos honom för diskutera färgval på den över en folköl. Det blev naturligtvis en massa snack om annat också men efter mycket om och men kom vi fram till att det var omöjligt att bestämma sig för en enda design. Därför beslutade vi att ha fyra olika att alternera mellan beroende på i vilket sammanhang de skall användas.

Nu återstår bara att tillverka tygmärken, klibbor, trycka t-shirts och skaffa klubblokal - allt sådant där man gör istället för att köra och meka.

Dagens:
Chrispher Cerf - Sweet Music

5 comments:

Mikael Dunker said...

Ooooh den var ju fin i andra färger än den som används på FB-sidan också. Snyggt jobbat, eder smeder. Jag gillar verkligen namnet, jävligt bra!

Danne Fyris said...

Jag kan ta en mörkblå tshirt med logga som går i ljusblått tack.

Ronnie said...

Jag har faktiskt funderingar på att lacka om kåporna och framstänkan på min P200:a så att det blir mörk- och ljusblå! Dock inte av den anledning du tänker på, Fyris. ;)

Danne Fyris said...

Men det är en klassiks och snygg färgcombo. Dessutom!

Ronnie said...

Precis. Plus att de behöver fräschas upp lite, och då kan jag göra det utan att behöva strula montera ned den totalt för att lacka om hela eller försöka matcha den nya färgen så den blir exakt likadan som den på resten av chassiet.