Tuesday, May 29, 2012

Mondo Scooter Rhum.


Det gick inte riktigt som planerat i helgen. Dels blev varken TV175:an eller Silvern klara i tid, istället fick det bli Vespa Touring till Mondo Scooter Rhum i Örebro. Dels kom vi inte iväg på fredagen som tänkt på grund av just Lambrettamekandet utan åkte istället tidigt på lördagsmorgonen.

Men vad spelar det för roll när man fick träffa alla scootervänner från hela landet (samt några från Norge) på årets första riktigt run? Strålande sol, fina vägar, roliga tävlingar och inte minst ett skönt poolparty hos bästa Tropic med mina bröder i Sweden Blues. Att kvällen avrundades med klubbkväll på vilken Eskilstunas mesta garageband The Nocounts och fantastiska Trummor & Orgel lirade, samt söndagen spenderades hos tidigare nämnda Tropic gasandes i solen samt badandes i poolen gjorde inte direkt saken sämre.

Inte ens det faktum att jag, till alla andras stora nöje, lyckades sura ihop hojen totalt under gymkhanan kunde lägga en sordin på stämningen. Se nedanstående filmklipp för bevis på hur skoj det tydligen var i vissas ögon.

Det får räcka som beskrivning. Istället får bilderna tala för sig själva. Och de hittar ni här.

Stort tack till Mondo Classic Scooter Society för en på alla sätt grym helg!

Skadeglädjen är, tydligen, den enda sanna glädjen.

Dagens:
The Remains - Don't Look Back

No comments: