Friday, October 08, 2010

Bloggtips.

Det verkar ha hänt något här i Eskilstuna. Från att ha varit mer eller mindre stiltje på bloggsidan från de flesta håll har plötsligt två nya, riktigt bra sådana dragit igång.

Dels Jocke, Jonas och Gyyschs Blixtvisit. När tre så fantastisk fyndiga personer slår sig samman för att skriva ihop kan det naturligtvis inte bli annat än bra. Bloggen handlar om...ja, säg det - roligt är det iaf.

Dagens andra tips är betydligt mer nischat, men inte mindre värt att kolla upp för det. Det rör sig nämligen om Eskilstuna mesta soulsamlare Tony och Ronge som dragit igång Time Will Pass You By. En mp3-blogg av klassiskt snitt på vilken de delar med sig av det bästa och senaste av sina fynd från eBay, loppisar och skivbutiker - en riktig guldgruva för alla oss med förkärlek för Northern, R'nB, modgrooves och allt annat som svänger men är för slöa för att spendera timmar framför datorn budandes på obskyra vinylsjuor.
Tony och Ronge DJ:ar även en hel del (såklart) och kör premiär/releasefest för sin blogg på Filial imorgon. Undertecknad kommer garanterat att vara där och det är väl värt ett besök för alla som gillar att röra på fötterna till den finaste sortens soul.

Dagens:
The Dynamics - Misery

2 comments:

Kraxpelax said...

Självmål

Ordgaller

Gäst hos väderleken

Ronnie said...

Ok? Tack för bloggtipsen, men jag förstår inte riktigt på vilket sätt de har med någonting att göra.