Saturday, January 16, 2010

Ett fall och en lösning.

Här om dagen uppmärksammade en av killarna i Mondo Classic Scooter Society via deras mobilblogg mig på något ganska konstigt: tydligen figurerar min Touring i tyska Scootercenters senaste katalog.

Det hela var ett stort mysterium - hur hade den hamnat där? Jag kände själv varken igen bilden eller omgivningen (som bara består av en röd trävägg så det är i och för sig svårt att avgöra var den är tagen). Det hade inte varit så konstigt om den figurerade i något svensk sammanhang, eftersom jag åker på en hel del träffar och någon egentligen skulle kunna fota den när som helst. Men att den plötsligt dyker upp i en tysk postorderkatalog är en smula överraskande. Kul också, såklart. Men mest överraskande.

Lite skickligt internetgrävande av min gode scooteristkollega Ronny Nilsson i Stockholm gav dock svaret: tydligen är bilden tagen under förra årets EuroLambretta. Eftersom det är en stor träff med många internationella deltagare var förmodligen var några av Scootercenterkillarna där och passade på att fota den då den stod parkerad någonstans på träffområdet. Mysteriet löst. Jag kan slappna av. Skönt.

Sedan kan man ju i och för sig fundera över vad min Vespa hade på EuroLambretta att göra...men det är en annan historia.

Tysk katalog med bild på svensk scooter.
Foto: Någon av Mondo-grabbarna (vet inte vem)


Dagens:
Bob Hund - Ett Fall Och En Lösning

3 comments:

Anonymous said...

http://www.imdb.com/title/tt1332653/

Hahaha,en ny inspelning av en gammalklassiker!

/Ljungman

Ronnie said...

Hehe...jo, jag såg faktiskt här om dagen bara att de gjort den. Undrar om den är något att ha?

Anonymous said...

Ska kolla på den nu.
Får återkomma om hur den var:)

/Ljungman