Monday, April 20, 2009

Weekend update.

I fredags kväll, när jag Dj:ade på en spelning med Molotov Jive, kom en kille fram och presenterade sig samt berättade att han läser min blogg regelbundet. Det är såklart kul, men samtidigt kan jag inte undvika att bli lite fundersam. Även fast jag vet att det inte bara är personer jag är mer eller mindre bekant med som läser har jag liksom inte tänkt på att de faktiskt är riktiga människor, som utifrån vad jag skriver och publicerar här bildar sig en uppfattning om vem jag är och hur mitt liv ser ut. De har mera känts som siffror i ett statistiskt program.
Han verkade hur som helst trevlig och tycktes inte ha bildat sig fått några alltför knasiga ideér om mig. I alla fall inte så vitt jag kunde döma av det lilla vi pratade. Tur det.

Bortsett från det samt min och Wallys gemensamma scooterpremiär (se föregående inlägg), i lördags förmiddag har helgen mest bestått av repande inför torsdagens The Profondo Rosso-spelning på Sugar Bar i Stockholm. Vi brukar mest ägna oss åt att skriva nytt material eller spela in annars, därför körde vi nu båda helgens dagar och slog i lördags förmodligen någon slags rekord i att repa länge. Vi började klockan ett och var klara vid halv nio på kvällen. Efter det fortsatte vi på födelsedagsfest hos Hjälmen och Karin - vid vilken jag ärligt talat kanske inte var i min allra mest alerta form. Efter dryga sju timmars repande hade jag helt enkelt lämnat hjärnan på gitarrförstärkaren, därför var det ganska skönt att gå hem redan vid halv ett, då resten av festen fortsatte ned på stan.

I söndags hann jag även med en snabb fika i solen på Ljekattens balkong innan repandet fortsatte. Nu är vi i god form inför torsdag. Vi syns väl där?


Dagens:
Man Like Me - Booze

3 comments:

Robby said...

självlart ses vi där men jag vill ha backstage pass! ;)

Johan said...

Med skön klädstil, grym musiksmak och härligt nörderi med scootrar kan jag bara få positiv uppfatting. Bra bloggar, dessutom med lokal anknytning, är alltför sällsynta. Därför ville jag visa min uppskattning.

Hoppas jag inte gjorde bort mig för mycket. Keep up the good work!

Ronnie said...

Klart du inte gjorde bort dig överhuvudtaget! Det värmde bara. Tackar så mycket!