Thursday, March 15, 2012

Det finns scooterklubbar...

...och så finns det Blues SC. Eller närmare bestämt Sweden Blues.
Jag menar, Blackmiths och Lambretta Club Sthlm i all ära - jag är med i dem och det är också fina vänner. Men Blues...Blues är något annat.

Det må låta löjligt i vissas öron men Blues är inte så mycket en klubb som vi är ett brödraskap (fast med några systrar med också). Man kan inte gå med i Blues utan blir erbjuden att vara med. Vi är en samling vänner från hela landet som delar samma syn på saker och på vad som är såväl viktigt för scenen som i livet - inte bara vad gäller scootrar alltså utan i det stora hela...på något sätt. Det är helt enkelt inte en scooterklubb utan snarare en livsstilsklubb - eller kanske snarare en samling personer som delar samma livsstil.

Blues SC är dessutom den, i alla fall såvitt jag vet, enda riktigt internationella scooterklubben och förgreningar finns över hela Europa - bland annat i Edinburgh (vilket är den första falangen som bildades redan 1979), Norge, Tyskland, Schweiz, Irland och Italien.

Och så i Sverige förstås. Sweden Blues. Som dessutom nu har en fungerande hemsida för första gången på flera år. Den hittar ni här.
Det räcker ju att ni kollar på medlemslistan för att fatta grejen. Eller hur?

Dagens:
The Skatalites - Guns Of Navarone

No comments: