Saturday, January 21, 2012

Äntligen!

Bra jobbat, redaktionskamrater!

...är det senaste numret av Scooteristen färdigt, tryckt och levererat till alla Svenska Scooterklubbens medlemmar. Det tog rejält mycket längre tid än det brukar göra och tidningen är såväl tunnare samt lite rörigare än vanligt - men så saknar vi ju också såväl redaktör som layoutare för tillfället. Därför har vår extraordinäre president Michaele till detta nummer axlat även dessa roller och jag vill påstå att han gjort ett fenomenalt jobb med tanke på att han aldrig tidigare varit ens i närheten av vare sig en tidningsproduktion eller InDesign!

Nu återstår att se vad som händer med nästa nummer av tidningen. Ingen av oss inblandade tycker det känns ok att stackars Michaele skall behöva köra slut på sig för att få ut tidningen, men tyvärr finns det ingen i redaktionen som har möjlighet att axla någon av posterna i nuläget trots att det egentligen inte innebär vansinnigt mycket jobb - främst för att de flesta av oss redan suttit på någon av posterna vid minst ett tillfälle redan.

Det mest akuta är väl egentligen layouten så om någon som läser detta är kunnig i sådant och har lite tid över, eller känner någon som stämmer in på den beskrivningen, får ni gärna hojta till. Det är såklart bra om man är intresserad av och kan lite om scootrar och scenen kring dem, men inget måste.
Tyvärr är allt arbete med tidningen ideelt så ingen monetär ersättning utgår, men den som hoppar på tåget (om än bara för något nummer) får vara med och rädda vad som anses vara sveriges bästa motorklubbstidning och det är väl inte fy skam?

Dagens:
Tom Waits - Bad As Me

No comments: