Saturday, October 10, 2009

Resumé.

Nu har jag gjort sådär igen - varit urusel på att blogga. Därför följer här en liten sammanfattning av vad jag haft för mig sedan sist:
  • DJ:at två gånger: på Lokomotivet innan och efter Moneybrothers spelning förra fredagen samt på Raw igår då Boris & The Jeltsins lirade. Moneybrother var som vanligt fantastiskt live. Jag har sett honom/dem flera gånger men glömmer alltid bort vilken sjukt bra show de levererar. Boris & The Jeltsins var också bra igår, men tyvärr var det vansinnigt dåligt med folk. Ibland undrar jag vad som håller på att hända med den här staden...
  • Bevistat Scooterns Dag i Stockholm - med bil visserligen, men ändå...Vi hade dagen till ära fått Kungsan till vårat förfogande och det hela var ett lyckat arrangemang med ett femtiotal scootrar som deltog i Stockholms Scootermästerskap. Jag fick dock tyvärr lära mig den hårda vägen att det är dyrt att stå i parkeringshus i Stockholm: nästan 230 spänn för dryga två och en halv timma är ju löjligt.
    Några bilder finns såklart här.
  • Spenderat en natt hos släktingar till Elle i Södertälje. God mat, lite öl och trevligt sällskap. Gott så.
  • Repat med The Profondo Rosso för första gången sedan i början av sommaren. Kul att få hänga på sig elgitarren igen. Det höll dock på att skita sig rejält på grund av dubbelbokning orsakad av våra urusla rutiner för bokning av replokalen. Som tur är fick vi på kort varsel tillgång till en alternativ repa stor som en garderob i Vilsta industriområde.
  • Börjat läsa Män som hatar kvinnor. Inte för att jag gillar svenska deckare - tvärtom. Men efter att ha hört alla prata om Millennium-trilogin i ett års tid är det väl lika bra att ge den en chans.
  • Fått löjliga mängder trattkantarell av Fyris. Gott att äta - trist att rensa.
  • Hjälpt nödställda grannar mitt i natten.
  • Jobbat på som vanligt, kollat vidare på True Blood (snart klar med säsong 1) samt sett ett par filmer.
Så. Nu är jag ikapp.

Dagens:
Kaizers Orchestra - Bastard Sønn

2 comments:

Dawid said...

Jäkligt dåligt med bilder på den där coolingen från Rosersberg tycker jag.

Ronnie said...

Haha...ja, jag märkte det när jag redigerade bilderna. Inte ett enda kort på dig. Sorry...;)