Thursday, July 23, 2009

Dags för lite reklam!


Förra årets spontana scooterräff här i stan blev en riktigt hit. Den var faktiskt så pass lyckad att vi bestämde oss för att göra om det i år. Denna gång blir det dock lite större och mer uppstyrt - och efter att ha hållt på donat med det här sedan i våras börjar jag nu äntligen känna att det mesta äntligen är fixat!

Så gott som allt är bokat och klart och den 15:e augusti är det dags! Bara några smådetaljer som att göra färdigt affisch, flyers och patch återstår. Eftersom jag är en slö jäkel orkar jag dock inte skriva en massa om vad som kommer att ske, utan kopierar bara texten från eventsidan på Facebook (gå gärna in och anmäl er där om ni tänker komma):

Snygga scootrar, kortege, utställning, party, liveband, DJ´s...och självklart, liksom förra året, strålande väder!
Boende fixar man själv, men förmodligen kommer möjlighet att bo rabatterat på hotell att finnas (mer info om det kommer). Annars rekommenderas Vilsta Camping eller Lilla Hotellet, där Beatles övernattat en gång i tiden - bara en sådan sak!
Festen på kvällen hålls på Raw. Där kommer The Streamers, ett ungt gäng från Göteborg/Borås att stå på scen. I våras släppte de sin första fullängdare på AMTY Rec. Den bjuder på en dansvänlig kombination av klassisk ska och välsnickrad pop som kan få den allra mest odansante att vilja ge sig ut på dansgolvet. Rykten säger att bandet levererar en sjuhelvetes liveshow samt att blåssektionen skall vara något alldeles extra. Det kommer att bli grymt! Kika in på deras MySpace som ni hittar här.
Bangarang Hi-Fi (aka Ludde och Elias) från Sthlm kommer att hålla hov bakom skivspelarna och bjuda på ska, rocksteady och boss reggae. På uteserveringen kommer DJ Tony och Ronge från Eskilstuna att servera soul, northern och kanske om andan faller på en och annan garagedänga av bästa sort.
Innan kvällens festligheter vankas kortegekörning och utställning i Eskilstuna centrum, mitt under pågående stadsfest!
Att vara med kostar ingenting, men inträde kommer att tas till klubben på kvällen - förmodligen runt 100-150:- max.

Vi syns väl där?

Dagens:
The Streamers - All Of Those People I Can Not Take

No comments: