Thursday, November 12, 2009

Otur i turen.

Jag har notorisk otur i alla former av spel och tävlingar och antalet gånger jag vunnit något överhuvudtaget kan nog räknas på ena handens fingrar. Därför blev jag minst sagt överaskad när jag igår fick mail om att jag vunnit ett festivalpass till Stockholms filmfesival via tidningen Sonic. Om jag förstått det hela rätt ger det mig fri entré till samtliga föreställningar och evenemang under tillställningen. 180 filmer, ett par fester samt ett antal andra event i stil med intervjuer med regissörer och liknande!

"Grymt!" var min första reaktion...men sedan tänkte jag till lite och insåg att det finns ett stort minus: på grund av jobb och en del andra åtaganden kommer jag nämligen inte att kunna utnyttja det till fullo under särskilt många av de 12 dagar den varar. Det funkar ju liksom inte att sitta och åka fram och tillbaks på vardagskvällarna, även om det inte är överdrivet långt mellan Eskilstuna och Stockholm. Dessutom verkar passet endast gälla för en person (är dock inte säker på det eftersom jag inte fått hem det ännu), så även om jag skulle åka dit över helgerna skulle jag få springa runt på bio själv vilket ju inte känns överdrivet kul...

Det kanske får bli en Blocket-annons - hur trist det än känns.

Undrar om det sånt här folk brukar syfta på när de talar om "tur i oturen"...även om "otur i turen" kanske vore mer passande i detta sammanhang?

Dagens:
James Brown - Sex Machine

2 comments:

Emilia said...

Jag tror att Mats säkert skulle kunna "offra" sig! vad ska du ha för biljetten?

Ronnie said...

Haha...det kan jag tänka mig. ;)
Har inte fått hem den än och kom på att den kan vara personlig om det vill sig illa. Antar att den kommer imorgon - kan höra av mig då när jag vet säkert!