Saturday, June 29, 2013

Mondo City Scooter Run


Det var ett tag sedan det tog plats nu, men här kommer sent omsider ett litet inlägg om Mondo City Scooter Run i Örebro.

Denna gång höll sig tävlingen inom stadens gränser, vilket innebar att det var kort mellan checkpointsen och ovanligt lätt att hitta. Roligt som omväxling, även om jag ärligt talat så smått saknade att få varva ur Lambrettan ordentligt på landsväg. Jag och Elle körde som lag (med Elle bakpå mig dock) och lyckades väl skapligt - tror vi placerade oss i mitten någonstans.

Vädret var fantastiskt och det finns en hel del vackra och intressanta platser i Örebro vilket gjorde det hela till en bra träff...och självklart bidrog de fina människorna en hel del till det också. Dessutom lyckades jag med mitt livs första vurpa. Som tur var inget allvarligt och utan Elle bakpå just då - skulle vända på en lerig gräsmatta, fick framhjulsläpp och välte mer eller mindre i slowmotion. Jag klarade mig med sårat ego och Lambrettan med några små repor på nederkanten av fotbrädan, så ingen skada skedd egentligen.

Kvällen avslutades, som alltid i Örebro, med nattklubb, dans och utspädd öl.

Fler bilder finns här.


Dagens:
The National - Bloodbuzz Ohio

1 comment:

Internet Server Provider said...

Accidents happen anywhere. Sometimes you're using your Slate while riding a scooter and it fell off your hand. For you to not worry that much, invest to slate insurance that will cover for damages and lost.