Saturday, February 16, 2013

Det finns en ny klubb i stan.Preliminär logga, delvis stulen från ett inte helt okänt amerikanskt soulskivbolag.

En annan sak man kan göra när det är för snöigt för att köra scooter är att se till att det finns annat att göra istället för att köra scooter. Som till exempel gå på klubbkväll. 

Det, i kombination med att Svenska Scooterklubbens årsmöte hålls här i stan nästa helg (och då behöver vi så klart någonstans att gå efteråt), gjorde att jag slutligen tog tag i saken och drog igång den där klubben jag gått och klurat på så länge. 

Namnet fick bli The Melting Pot, eftersom det fantastiska album av två fantastiska band: Booker T & The MG's samt The Charlatans. Tanken är att köra två-tre gånger per år max och att jag skall DJ:a samt bjuda in goda vänner med bra musiksmak att göra mig sällskap vid skivspelarna. Kanske även ha liveband någon gång ibland. Meningen är, föga överraskande, att  skall vara något slags ganska löst hållet och öppensinnat modtema med bra, svängig och stilfull musik från alla årtionden.

Eller, som det fick låta i infotexten på Facebook och hemsidan för klubben vi skall husera på: 

Soul, rhythm 'n blues, 60's garage, 60's pop/rock, ska, indie, britpop, punk…if it grooves and it's stylish we'll play it!
Med en fot stadigt planterad i dåtiden och ett öga sneglandes på framtiden bjuds en smältdegel fylld av svängig musik med stil och finess från 50-talet till idag.
Denna första gång kommer skivspelarna att bemannas av:
Ronnie Gavelin
Mamba (Malmö)
Tony & Ronge (soulsounds.se)

Var? Filial - Gamla Tullgatan 3, Eskilstuna
När? Lördagen 23:e Februari kl 22:00 - 02:00
Entré 80:- inkl garderob

Riktig premiär för The Melting Pot blir under våren.

Put on your dancing shoes and dress smart! 

Vi syns väl?

Dagens:
Booker T & The MG's - Melting Pot

No comments: