Sunday, January 02, 2011

Just ja...gott nytt år!

"Ni är inte sluga någonstans" som någon kommenterade. Vilket förmodligen stämmer om man ger sig ut på odubbade 10-tumshjul i 10 minusgrader och snö.
Min gode vän Johan Masser var också med, men är inte med på bilden eftersom han stod bakom kameran och tog den.


I fredags tog vi upp traditionen med nyårskörning här i Eskilstuna. Den har sedan ett antal år förekommit i diverse andra städer runt om i landet, men då det i stort sett bara varit jag som kört här i stan tidigare har det liksom inte känts riktigt aktuellt här...förrän i år, eftersom vi ju blivit lite flera på sistone.

Därför var vi hela fyra tappra Blacksmiths med scooter (samt två för dagen scooterlösa) som möttes upp vid vår lokal 12:00 på självaste nyårsafton för att sedan, med totalt dödsförakt, ge sig ut på de isiga Eskilstunagatorna i riktning mot Vilsta där vi skålade i Pommac, käkade italienska ostsnacks och scooterformade pepparkakor (nördigt så det förslår) samt tog en kaffe i raststugan.

Trevligt värre. Dessutom klarade sig alla utan avfrusna fingrar, omkullåkningar eller krockar trots kylan och isen...även om det var på håret, vad gäller samtliga punkter, för somliga.

Årets sista timmar spenderades sedan i goda vänners lag med mat och dryck för att sedan, på rent infall, avrundas i Torshälla. Ett ganska fint slut på året, helt enkelt.

Dagens:
Roky Erickson With Okervill River - Ain't Blues Too Sad

1 comment:

Mikael Dunker said...

Fint som fan! Gott Nytt År på er, smeder! / Bockarna i Gävle Scooters
www.gavlescooters.se