Monday, September 06, 2010

Mods Vs Rockers 2010!

Mods Vs Rockers 2010 sammanfattas bäst med det SMS jag fick från en god vän i förmiddags som svar på mina försök att både ringa och messa honom på lördagskvällen samt under söndagen för att höra om vi skulle köra tillsammans en bit på vägen hem:
"Ledsen för sent svar. Det blev en blöt tillställning".

Så sant som det är sagt (skrivet?). Och det är bland annat därför jag inte orkar lämna någon längre redogörelse av allt som hände. Inte heller, för ovanlighetens skull, posta några bilder från träffen än (även om de såklart kommer så småningom). Istället får ni nöja er med ett par YouTube-klipp som andra lagt upp ifrån dagen. Vad som sedan hände under kvällens fest på Färgfabriken tänker jag inte ens gå in på - utöver att säga att det var roligt. Tror vi.

Håll till godo!


Det traditionsenliga mötet mellan mods och rockers på St Eriksbron. Lägg märke till rökmolnet från våra nemesis oljedrypande rishögar på andra sidan.Och så nästa möte - i Vinterviken denna gång. Och uppgörelse i form av dragkamp.
Första vändan gick sådär...Andra vändan gick också sådär...om än på ett annat sätt.Och så de båda lägrens gemensamma avfärd från Vinterviken för att sedan köra tillsammans till Nytorget där det var uppställning ett tag innan vi fortsatte på förfest inför kvällens party.
Det går nästan inte att beskriva i ord hur maffigt det känns att köra tillsammans med drygt tvåhundra andra tvåhjulingar genom centrala Stockholm. Trots att över hälften var stora, äckliga, rykande monster.

Sedan undrar ni förstås hur det gick för oss? Tyvärr förlorade vi för tredje året i rad. Såväl, som ni har sett på ovanstående klipp, i dragkampen som i antal - rockers var ungefär 30 hojar fler än oss. Men precis som tidigare år spelar det ingen större roll. Vi var trots allt, som vanligt snyggast. Dessutom är det ju, för att citera Jonathan som står längst fram i vårat läger under dragkampsklippet ovan "inte mod att vinna".

Dagens:
The Cooperettes - Shing-A-Ling

No comments: