Friday, August 17, 2012

Känd från TV...nästan i alla fall.

 

I veckan släppte Svenska Spel sin senaste reklamfilm för Lotto. Den är inspelad i min kära hemstad - och inte nog med det: den som är uppmärksam (eller pausar) kan se en väldigt snygg Vespa Touring glida förbi i högerkant vid ca 0:15 samt dyka upp ännu en gång ett par sekunder senare, denna gång parkerad vid anrika Kungsgrillen. De som läst min blogg tidigare kanske tycker sig känna igen hojen i fråga? Det är inte så konstigt eftersom det är en av mina. Jag blev kontaktad av produktionsbolaget kort inpå inspelningen och vi kom överens om att de skulle få begagna sig av den för inspelningen.

Med tanke på att det tog hela två dagar hade jag väl i ärlighetens namn kanske förhoppningar om att den skulle synas mer, men man vet ju aldrig - enligt icke verifierade uppgifter kommer det kanske en längre version av filmen framöver och i den lär i så fall både min Vespa samt eventuellt min blivande svärfars Puch Dakota få lite mer tid i rampljuset.

Oavsett om det blir så är det såklart kul att se den gamla trotjänaren på TV så gott som varje dag för tillfället - även om det bara är ett par sekunder.

Freezeframe.

Dagens:
Catherine Wheel - Kill Rhythm

No comments: