Thursday, December 22, 2011

Julöverdos i förskott.

Julträff med Blacksmiths Scooter Club.

Jag är något av en julromantiker. Vissa kanske till och med skulle sträcka sig till att kalla mig julfascist. Inte på sätt att jag fyller lägenheten med juligt lull-lull och glitter eller lyssnar på Absolute Christmas dygnet runt flera veckor i förväg, men jag gillar verkligen den möjlighet julen ger till att mysa in sig med familj och goda vänner ett par dagar för att äta god mat, dricka god dryck och bara umgås.

Detta år har jag dock kanske gått ut lite väl hårt: på mindre än två veckor har jag varit på julfest med mina bröder i Blues SC, julbord med jobbet, haft glöggkväll med släkt och familj (som på något märkligt sett utvecklade sig till lägenhetsfest med goda vänner) och julträff med mina lokala scooteristkollegor i Blacksmiths Scooter Club. Bland annat.


Och då kvarstår fortfarande att, som varje år, kolla på Nightmare Before Christmas (förmodligen den bästa julfilm som gjorts), traditionsenlig uppesittarkväll hos Elles familj i Torshälla, Funky Christmas-fest på juldagen samt Pipaluckgalan på annandagen. Samt naturligtvis själva julafton så klart.


Kort sagt finns det anledning att misstänka att jag, trots att julen i hård konkurrens med midsommarafton är min favorithögtid, inte kommer att vilja se en pepparkaka, ett glas julmust eller en kopp glögg på väldigt länge när helgerna är över. Inte på minst ett år.

Jultipspromenad i källaren i samband med lördagens glöggkväll.


Dagens:
Yellowman - Yellowman Is Coming To Town

2 comments:

Mikael Dunker said...

Vi har ännu en sak gemensamt du och jag - Tim Burtons kanske bästa film som bara måste ses samma dag som titeln utlovar! Och som du förstått, i år avnjuts den på projjen hemma i källaren :-) Jag har fått en begagnad men fullt fungerande av en kompis, snacka om snällt! Ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, min vän. Och tack för roliga och fina inlägg på bloggen och för dans, festande och annat i scootersammanhang under året som gått!

Ronnie said...

Självklart måste man se TNBC på juldagen!
Någon projektor blir det inte för vår del, men man kan ju alltid hoppas att det blir en i julklapp. ;)

God jul, gott nytt år och stort tack till dig/er också! Vi syns snart på ett dansgolv igen hoppas jag.