Wednesday, April 29, 2009

Det längsta inlägget (aka Gnällspiken).

Jag är inte typen som brukar kontakta företag för att komma med klagomål, men Telia har verkligen trampat i klaveret vad gäller ett erbjudande angående byte av bredbandsabonnemang de kontaktade mig om för över ett halvår sedan. Allt, och då menar jag verkligen ALLT har strulat. De senaste dagarna har jag mailat fram och tillbaka med deras kundtjänst. Jag orkar inte skriva ned alla turer fram och tillbaks - därför publicerar jag helt enkelt bara min korrespondens med dem (något som även gör detta till mitt kanske längsta inlägg någonsin):


Fråga 2009-04-27 23:53

Hej!

I okt el nov blev jag uppringd av en försäljare ang att byta bredbandsabbonemang från Glocalnet till Telia Triple Play då jag redan hade telefonen hos er.
Då priset var bättre och jag dessutom lovades ett surroundsystem från Sony på köpet tackade jag ja. Säljaren sade att ni skulle bevaka uppsägningstiden hos Glocalnet och leverera Triple Play-paketet samt surroundsystemet när den förlupit. När tre månader gått och jag ännu inte hört något ringde jag kundtjänst och frågade vad som hände. Enligt personen där kunde de inte se någon beställning alls och bad mig återkomma nästa förmiddag då abbonemangsavdelningen var bemannad. Sagt och gjort - jag fick då beskedet att telemarketingföretaget av någon anledning inte skickat in min beställning förrän samma förmiddag och att jag skulle få vänta tre månader till. Irriterande, men inget att göra. På min fråga om hur det blir med surroundsystemet svarade ni att om ett sådant utlovats "skulle det väl skickas med övrig utrustning" om tre månader.

Så, en tid senare ringde YTTERLIGARE en telefonförsäljare mig ang bredband hos er. När jag berättade vad som hänt tidigare och att jag väntade på mina grejer redan sade han dels att Triple Play var IP-telefoni och inte helt stabilt (vilket INTE den första säljaren informerade mig om - hon frågade bara om jag ville baka ihop telefon och bredband). Han som ringde denna gång menade att den första säljaren inte var riktigt kunnig och gett mig fel information. Dessutom sade han att Triple Play inte längre ingick i era tjänster eller något liknande. Nu började jag såklart tröttna på allt strul, men eftersom jag inte vill ha IP-telefoni och ändå tycker det vore skönt att samla så många abbonemang som möjligt hos en leverantör gick jag med på att teckna ett kontrakt på bredband 6-8mbit. Porteringen sker 30:e April, samma datum som jag skulle bytt till Triple Play. Jag frågade specifikt om hur det då blir med surroundsystemet, och fick till svar att han kunde se att ett kontrakt upprättats ett par månader tidigare, men tyvärr inte vad som stod i det. Det uppfattar jag som att det avtalet med andra ord fortfarande skulle gälla.

Sedan har det varit tyst igen. Började så smått fundera på när grejerna skulle komma när jag via en familjemedlem som jobbar på postservice fick reda på att ett paket från Telia adresserat till mig låg där sedan en tid tillbaks. Någon avi eller sms har jag dock inte fått. Ringde idag eran kundtjänst IGEN och fick då veta att det legat där ett tag, men att det på något sätt "missats" att underrätta mig om det. Fick ett kollinummer och kunde hämta ut paketet - ca ett halvår efter att jag tackade ja första gången!
Paketet innehöll en gateway och en instruktionsbok. Inget mer. Inget surroundsystem och dessutom inte heller något Telia Bredband startpaket - alltså kan jag inte ens installera det, trots att det nu bara är några dagar tills mitt abbonemang hos Glocalnet bryts.

Alltså är detta mina funderingar:

- När/om kommer startpaketet? Jag behöver internet till jobbet och vill verkligen inte bli stående utan abbonemang till helgen på obestämd tid i väntan på levererans.
- Vad hände med surroundsystemet och varför har ingen velat ge ett klart svar på när det kommer?

- Hur har det kunnat strula så mycket på i stort sett alla punkter rakt igenom hela affären? Fördröjd leverans/portering, felaktig information, missad avi och nu grejer som saknas. Det är möjligt att jag missat någon detalj nu efter alla turer fram och tillbaks, men på det stora hela är det så här det gått till. Jag har alltid haft intryck av att ni är ett smidigt företag att ha att göra med, men nu är jag riktigt besviken. Att såväl kundtjänst som telefonförsäljare varit luddiga, skyllt på varandra och försökt prata runt alltihop är också irriterande, samt en bidragande orsak till att jag nu mailar istället för att ringa.

Tacksam för svar.
/Ronnie Gavelin

Svar 2009-04-28 17:56

Hej! Tack för din förfrågan.

Ditt internet abonnemang kommer att komma igång hos oss 2009-04-30, alltså på onsdag och enligt de uppgifter vi fått är det också då som glocalnet kommer att bryta. Däremot så tolkar jag det som om att du vill ha alla tjänster hos oss men inte enligt det paket du beställde från början? Det hemmabiosystem som du pratar om ingick endast i det paketet och det kommer du alltså inte kunna ta del av längre.

Sedan får vi be om ursäkt för att det varit såpass mycket strul för dig. Det är beklagligt och vi hoppas att det fungerar bättre i framtiden.

Med vänlig hälsning

Joel Arvidsson Telia Kundservice

Fråga 2009-04-28 18:07

Hej igen!

Nej, jag vill "bara" ha bredband och telefon hos er - precis som det blir nu. Dock har jag ju ännu inte fått något startpaket för Telia Bredband utan bara en gateway, och kan därför inte installera bredbandet. Det var det jag frågade - när kommer det? Är ju bara två dagar kvar tills mitt abbonemang hos Glocalnet bryts.

Vad gäller surroundsystemet tycker jag det är riktigt dåligt skött av er. Hade det paket jag ursprungligen beställde levererats i tid (och inte sex månader senare) hade ni inte hunnit byta erbjudandet. Det var trots allt bland annat det som fick mig att nappa. Dessutom frågade jag uttryckligen hur det skulle bli med det när den andra säljaren ringde om det vanliga abonnemanget, och fick då svaret att han "kunde se det gamla kontraktet men inte vad som stod i det". Jag tycker inte att det finns något annat sätt att tolka det än att det nya avtalet inte skulle ändra på erbjudandet vad gäller surroundsystemet, så i mina ögon har ni (eller åtminstone han) lurat mig.

/Ronnie

Svar 2009-04-29 09:15

Hej!

Om ditt startpaket inte hinner nå fram till dig per post, så kan du ringa vår support så kan de hjälpa dig koppla in bredbandet.
Dessvärre kan vi inte trots dina problem skicka ut ett hemmabiosystem då du inte väljer att ta del av den kampanjen.

Med vänlig hälsning

Caroline Wallberg Telia Kundservice

Fråga 2009-04-29 17:50

Ok. Får hoppas startpaketet kommer i tid och annars ringa imorgon då.

Men allvarligt talat - "inte väljer att ta del av den kampanjen"? Det var ju NI (eller telemarketingföretaget ni använder er av) som på grund av att ni strulade till det med uppsägningen av mitt abb hos Glocalnet inte kunde leverera paketet jag ursprungligen tackade ja till i tid. Sedan ringde ni och sade att Triple Play-abonnemangen dels inte fanns längre, dels inte motsvarade det säljaren sagt till mig och erbjöd mig det här istället. Det är inte samma sak som att jag valt bort det första erbjudandet. Hade ni hållit ursprungsavtalet skulle den här situationen aldrig ha uppstått.

Dessutom vill jag återigen påpeka att jag FRÅGADE säljaren som ringde andra gången ifall jag skulle få hembiosystemet även om jag tackade jag till hans erbjudande. Som sagt svarade han att han "inte kunde se vad som stod i det gamla kontraktet, men om jag lovats ett hembiosystem där, så..." eller något liknande. Skall man verkligen behöva fråga en gång till och säga åt honom att svara ja eller nej rakt ut? Nu litade jag på att han inte skulle försöka uttrycka sig luddigt för att lura mig, men det var tydligen korkat.

Det kanske är dags att ni ser över telemarketingföretagen ni anlitar om ni anser att det är deras fel, eftersom båda som ringt mig nu gett oklara/felaktiga uppgifter och orsakat en hel del problem. Det här är nämligen inte alls bra för mitt förtroende för er. Jag nappade på erat erbjudande till stor del pga av hemmabioerbjudandet samt för att det skulle bli en smula billigare och smidigare att samla telefon och bredband på en faktura hos samma bolag.

Nu sitter jag istället här med en högre kostnad än vad som från början sagts, nya avgifter för ett abonnemang som kommer igång ett halvår efter jag tackade ja - samt inget hembiosystem. Kan förstå att det ibland går snett på någon punkt - men på ALLA!? Varenda led i affären har ju strulat! Från informationen om vad abbonemangen/avtalen inneburit, till utskickandet av avi när grejerna väl leverarats till mitt postkontor. Katastrofdåligt.

Ångrar uppriktigt sagt att jag överhuvudtaget tackade ja till att byta, då jag varit kund hos Glocalnet i många år och aldrig haft några problem med dem. Tyvärr - trodde mer om er.

/Ronnie

Låter jag bitter? Det beror på att jag är det. Ärligt talat bryr jag mig inte så mycket om hembiosystemet. Ville inte ens ha ett sådant från början. Det som stör är att de är så sjukt ohjälpsamma och inte tycks vilja ta något som helst ansvar för att deras försäljare uppenbarligen antingen lurat mig medvetet, eller inte vetat vad det pratat om överhuvudtaget. Telia är ändå en av landets största operatörer och jag tycker man borde kunna förvänta sig att de skall klara av att fixa ett abonnemangsbyte utan att strula till det på varenda punkt. Allvarligt talat: att de inte ens lyckas skicka ett sms när grejerna väl levererats och att de sedan dessutom missat att skicka med startpaketet är ju rent löjeväckande.

Samtidigt kan jag inte låta bli att oroa mig för att det här är början på en farlig utveckling...tänk om jag håller på att förvandlas till en sådan där grinig gubbe som sitter och skriver arga insändare och kräver rabatt för att äpplena i Coops fruktdisk är fallskadade?

Dagens:
Wave Machines - I Go I Go I Go

Monday, April 27, 2009

Med tro på lärande!

Det här kan var det roligaste svenska bidraget till internet-sverige jag hittat sedan jag följde riktigkille.nu för x antal år sedan. Fantastiskt. Det är roligt på så många plan att det knappt är möjligt att beskriva i ord och jag skrattar så jag gråter framför datorn - på riktigt.

Tack till syster Emilia för tipset!

Dagens:
The Enemy - Elephant Song

Sunday, April 26, 2009

Kanske ingen höjdarutflykt, men jag får väl vara glad att jag inte blev ihjälslagen av en skinnväst.

Skinnvästar, stora motorcyklar, mer skinnvästar, skägg och ännu flera skinnvästar. Ungefär så såg det ut på Strängnäs Hojmarknad (som av någon underlig anledning tar plats i Stallarholmen) dit jag och Elle tog Lambrettan igår.

Trevligt med en utflykt på ett par mil, men ärligt talat var marknaden inget vidare. Som om det inte räckte med att jag kände mig minst sagt felplacerad i förhållande till övriga besökande fanns det så gott som ingenting av intresse att handla - om man inte var ute efter fejkade kulhål till bensintanken, "roliga" stickers med vulgära texter eller körde Harley, då. Inget av detta stämmer dock in särskilt väl på mig. Ett gäng billiga mekhandskar fick jag i alla fall med mig.
Upptäckte också att Lambrettan fortfarande inte går riktigt så bra som jag vill - den känns lite orkeslös och tenderar dessutom att baktända när motorn belastas extra hårt (till exempel om man har en passagerare). Dessutom blir den väldigt svårstartad när den är riktigt varmkörd...irriterande. Blir till att börja felsöka igen i veckan.

Fortsatte kvällen i Lambretta-tema genom att tillsammans med Johan och Sara gå ned på Sylvia för att hälsa på scooteristkollegan Gustav Bendt som spelade skivor där. Trevligt det också.

Nu skall jag ned och DJ:a på O'Learys. Otippat. Tydligen hade någon blivit akut sjuk, så jag blev snabbinringd. Skall visserligen upp och jobba imorgon, men de stänger någorlunda tidigt och lite exta klirr i kassan är välkommet just nu så jag tackade ja ändå.

Dagens:
Madness - It Must Be Love

Friday, April 24, 2009

Whiskeyn är en ljudteknikers bäste vän.

Spelningen igår gick bra - men ljudet var under all kritik. I och för sig ingen överaskning direkt - jag började ana oråd när jag mötte upp de andra i bandet på Sugar Bar vid halv sju (efter att ha irrat runt lite och passerat Tegnérlunden sisådär fem gånger) och vi möttes av en ljudtekniker som redan då vinglade olycksbådande med en halvdrucken flaska whiskey i handen. En flaska han sedan drack upp under den tid vi väntade på att få rigga upp. När det väl var dags för spelning hade nämnda tekniker hunnit med att bli utkastad från stället, nyktra till en smula snacka sig in igen och därefter börjat dricka öl istället. Med andra ord hade han kanske inte riktigt vad som kan betecknas full kontroll över situationen.

Uppskattningsvis hade någonting mellan 40-60 personer letat sig dit för att se oss och Jeremy Irons & The Ratgang Malibus (som även anordnade spelningen - tack för att vi fick hänga på, pojkar). Det får nog anses mer än godkänt för en så gott som oannonserad spelning med två mer eller mindre okända band. Extra kul att min gamle gode vän Kalle och hans blivande fru Frida letat sig dit, liksom ett mindre gäng andra Eskilstunabor i exil. Det var såklart kul att spela - men mindre kul att se sätta sig i bilen och köra hem efteråt i vetskap om att jag skulle upp och jobba idag medan mina bandkamrater gick vidare för att ta en öl (eller flera) till. Klockan var närmare halv tre innan jag var hemma efter att ha dumpat alla gitarrer, effekter och prylar i replokalen och fick krypa till sängs. På grund av det har jag av förståeliga skäl inte varit den piggaste guppyn i akvariumet idag.

Det var det värt. Eller hur?

Dagens:
Edwyn Collins - Girl Like You

Thursday, April 23, 2009

Jag behöver i alla fall inte oroa mig för hur jag skall finansiera reservdelarna om bilen går sönder.

Micro här i Eskilstuna var en smidig butik att slinka in i när man behövde något litet till scootrarna eller bilen - vax, polerdukar, tändstift, kolvringskompressor eller liknande grejer som de flesta som läser här förmodligen anser vara fullständigt ointressant.
När jag för ett litet tag sedan svängde förbi där för att skaffa nya vindrutetorkare till bilen upptäckte jag att butiken tydligen köpts upp av Mekonomen. Eftersom jag är en sådan där som gillar att ha möjligheten att betala allt i en klumpsumma vid månadsslutet ansökte jag på plats om ett Mekonomen-kort och köpte torkarna på det. När de frågade vad jag ville ha för maxbelopp på kortet vill jag minnas att jag svarade 2000 kronor. Tänkte att det nog skall mycket till om man behöver handla för mer än det på den typen av butik.

Uppenbarligen höll inte Mekonomen själva med om det, för när jag öppnade fakturan för torkarinköpet som kom häromdagen upptäckte jag att de satt min kreditgräns till 40.000 kronor. Jag blev tvungen att läsa både en och två gånger innan jag var säker på att jag sett rätt. Men, jodå - det stod klart och tydligt. "Maxkredit: 40.000. Kvarvarande att handla för: 39.848".

Det är fullständigt oförståeligt hur de lyckats höra fel på 2000 och 40.000. Det är också fullständigt oförståeligt hur de kan ha trott att jag skulle ansöka om så hög kredit och sedan köpa ett par vindrutetorkare för 152 kronor. Vid närmare eftertanke är det faktiskt även oförståeligt hur de kan tro att någon överhuvudtaget vill ha en så hög kredit. Jag skulle vilja veta vem som går in på Mekonomen och shoppar loss för 40.000 spänn - samt vad de köper. En ny bil i lösa delar?

Snart skall jag sätta mig och köra till Stockholm för kvällens Profondo Rosso-gig. Sedan skall jag köra hem igen framåt natten (ingen öl för mig, alltså). Förhoppningsvis regnar det så jag får användning för mina nya vindrutetorkare.

Dagens:
The Picture - Another Army

Wednesday, April 22, 2009

Fotoblogg - Två svartvita i rad.

Imorgon spelar vi med The Profondo Rosso på Sugar Bar i Stockholm. Tror det börjar vid åtta. Det finns så klart inget bättre sätt att uppmärksamma det än med ett foto på Eskilstunas med fotogeniske basist.

Dagens:
Little Boots - New In Town

Tuesday, April 21, 2009

Fotoblogg - Gunnar.

Dagens:
Sonic Youth - 100%

Monday, April 20, 2009

Weekend update.

I fredags kväll, när jag Dj:ade på en spelning med Molotov Jive, kom en kille fram och presenterade sig samt berättade att han läser min blogg regelbundet. Det är såklart kul, men samtidigt kan jag inte undvika att bli lite fundersam. Även fast jag vet att det inte bara är personer jag är mer eller mindre bekant med som läser har jag liksom inte tänkt på att de faktiskt är riktiga människor, som utifrån vad jag skriver och publicerar här bildar sig en uppfattning om vem jag är och hur mitt liv ser ut. De har mera känts som siffror i ett statistiskt program.
Han verkade hur som helst trevlig och tycktes inte ha bildat sig fått några alltför knasiga ideér om mig. I alla fall inte så vitt jag kunde döma av det lilla vi pratade. Tur det.

Bortsett från det samt min och Wallys gemensamma scooterpremiär (se föregående inlägg), i lördags förmiddag har helgen mest bestått av repande inför torsdagens The Profondo Rosso-spelning på Sugar Bar i Stockholm. Vi brukar mest ägna oss åt att skriva nytt material eller spela in annars, därför körde vi nu båda helgens dagar och slog i lördags förmodligen någon slags rekord i att repa länge. Vi började klockan ett och var klara vid halv nio på kvällen. Efter det fortsatte vi på födelsedagsfest hos Hjälmen och Karin - vid vilken jag ärligt talat kanske inte var i min allra mest alerta form. Efter dryga sju timmars repande hade jag helt enkelt lämnat hjärnan på gitarrförstärkaren, därför var det ganska skönt att gå hem redan vid halv ett, då resten av festen fortsatte ned på stan.

I söndags hann jag även med en snabb fika i solen på Ljekattens balkong innan repandet fortsatte. Nu är vi i god form inför torsdag. Vi syns väl där?


Dagens:
Man Like Me - Booze

Sunday, April 19, 2009

Fotoblogg - Scooterpremiär.

66,6 % av stadens något sånär aktiva scooterister var på plats vid Café Sylvia. Det vill säga två personer.

Dagens:
Merton Parkas - You Need Wheels

Wednesday, April 15, 2009

Ups and downs.

Idag var en sådan där riktigt jävlig dag på jobbet. Ni vet hur det kan vara - allt känns bara jobbigt och allmänt hopplöst.

Efter att ha kommit hem och funderat en stund på om jag skulle orka diska eller bara sova en stund på soffan vände det dock rejält: Anders, aka Gysch, ringde nämligen och berättade att hans Vespa-fond är så gott som fylld och att han planerar att köpa sig en hoj senast kring midsommar. Jocke köpte ju som vissa kanske minns sin V50 för ett par månader sedan och bara de två innebär en 100% ökning av antalet aktiva scooterister här i Eskilstuna. Dessutom tycks Johan ha drabbats av ganska allvarlig scooterfeber - och senast igår blev jag stoppad vid Fristadstorget av en ung kille som verkade minst sagt sugen och hade miljoner frågor. Fantastiskt. Efter att i åratal förgäves ha försökt dra igång någon form av aktivitet här i stan och frälsa folk i min omgivning verkar plötsligt alla vara sugna på scooter.

Som om det inte var nog fick jag, efter att ha firat dessa glada nyheter genom att spendera kvällen med att byta olja, smörja diverse kablar och justera växlarna på farsans PX ytterligare ett telefonsamtal. Ett samtal angående ett mycket intressant och kul erbjudande inför sommaren. Jag vill inte säga exakt vad det gäller innan allt är klart, men kan avslöja så mycket som att det har att göra med spelande av skivor och en massa folk i småland.

Dagens:
Peter Bjorn And John - Nothing To Worry About

Tuesday, April 14, 2009

Ärlighet varar längst.

Hört i trapphuset på Sveavägen:
Ronnie:
Hallå! Allt bra?
Grannen: Jovars, man skulle vara 30 år yngre bara.

Dagens:
Jenny Wilson - Like A Fading Rainbow

Monday, April 13, 2009

Påsk.

Jag har tagit påskledigt. Även från bloggandet. Men imorgon är det tillbaks till vardagen...ärligt talat känns det väl sådär peppande efter att i fyra dagar ha fått förlusta sig med onyttig mat i överflöd, firande av ettåringar, fikande med goda vänner, scootermek och liknande. Å andra sidan är det väl lika bra att njuta av att få jobba medan man kan - det mesta tyder ju på att jag kommer att få "ledigt" på obestämd tid från och med terminsslutet i juni.

Spelningen med Brotherhood gick bra. Det var löjeväckande fullt på Raw och folk sade att det lät tyskt (förutom Jesper som tyckte det lät som Pet Shop Boys). De frågade om jag kunde tänka mig att hoppa in och spela gitarr någon mer gång - till exempel vid ett par eventuella spelningar i Tyskland (surprise, surprise) i höst. Jag svarade att "det kan jag väl".

När jag skriver detta har jag på mig en lysande orange Ben Sherman-piké, något en medlem i Depeche eller Sisters Of Mercy aldrig skulle synas i. Ändå har uppvisar min hud inga som helst tecken på irritation. Jag förmodar att det innebär att jag kan sluta oroa mig för att min involvering i depprock skall påverka mig nämnvärt. Visserligen tyckte jag mig ana en antydan till glåmighet och mörka ringar kring ögonen när jag klev upp i morse, men förklaringen till det står nog snarare att finna i gårdagskvällens DJ:ande på Café Sylvia med fortsättning ut på stans krogar efteråt.

Dagens:
Brotherhood - Ingenting Någonsin

Friday, April 10, 2009

En lite bättre dag.

En kortare scootertur till föräldrarna i Lundby för att fika, lite mek, lite gitarrspelande (under vilket två nya låtar blev skrivna - känns bra eftersom jag lidit av någon slags skrivkramp under en längre tid). Nu är grillen igång. Därefter skall jag svida om till min svarta kostym och solglasögon för att dra och leka gothrockare för en kväll.

Allt som allt en lite bättre dag. Och ett förmodligen ganska ointressant inlägg - men det får ni leva med.

Dagens:
Kent - Ingenting Någonsin

Thursday, April 09, 2009

En dag i de otippade låtarnas tecken.

Idag repade vi för första och enda gången med Brotherhood innan morgondagens Hitlistan Goes Kent-spelning på Raw. Det gick smidigt och var riktigt kul. En längre version av Ingenting Någonsin lär aldrig ha framförts, trots att vi tyvärr inte riktigt lyckades med att få den att klocka in på 7:47 (den hamnade på 7:44 istället). Synd - det hade varit lite som att slå två flugor i en smäll, så att säga.
Än så länge har jag dock varken skinnrock eller kråsskjorta på mig som tur är. Förhoppningsvis kommer jag inte att känna något behov av det efter morgondagens gig heller.

Lite som en antites till depprock-excesserna på eftermiddagen tänkte jag spela lite för förskolebarnen på jobbet idag. Glatt plockade jag fram den akustiska gitarren och frågade vad de ville höra. Jag blev en smula överaskad när de ganska enhälligt svarade "118 800-låten!" och sedan klämde i för fulla muggar. Inte riktigt den sång jag trodde att ett gäng 6- till 9-åringar skulle vilja sjunga. Någon Disney-låt eller Små Grodorna hade varit mer väntat.

Jag kanske tvingas erkänna att det ligger någonting i debatten kring reklam och dess inverkan på barn, trots allt...

Dagens:
Okänd artist - 118 800-jingeln

Wednesday, April 08, 2009

Föräldrar är de sanna hjältarna.

Det är påsklov nu och jag har en del komp att ta ut, vilket tillsammans med alla röda dagar gör att jag bara behöver jobba två dagar av tio.

Låt mig säga så här; små barn kan vara söta och så - och nog är det roligt att jobba med de yngre som omväxling. Men efter att spenderat denna första av två dagar på förskolans fritidsverksamhet (där jag hoppar in när min ordinarie arbetsplats är stängd) med att dra ned sju-åringar från takbjälkarna, tröstat ungar som fått legohjul i ögat och desperat försökt få arga småkillar att plocka upp byggblocken efter sig är jag glad att jag inte har några egna att ta hand om när jag kommer hem på eftermiddagen.

Dagens:
Crystal Castles Vs Health - Crimewave

Monday, April 06, 2009

Fotoblogg - Sett i Näshulta på en ledig måndag.

Om jag hade så här mycket ved att hugga skulle jag också skaffa en stol.

Dagens:
REM - The Sidewinder Sleeps Tonite

Sunday, April 05, 2009

Med andra ord har jag ovanligt lite att gnälla om.

Uppdateringsfrekvensen har varit låg de sista dagarna. Det beror dock inte på att jag inte gjort något. Tvärtom. Sedan sista inlägget har jag bland annat:

Haft friluftsdag och spelat frisbeegolf, ätit årets första mjukglass, picnickat i Rothoffsparken, spelat sällskapsspel hos Tim och Veronica, varit på scooterutflykt, druckit öl med min gamle vän Daniel samt Johan och Sara, dansat och spelat triangel till The Brothers Gonna Work It Out samt grillat. Fullspäckat schema, alltså. Därför har jag idag bara slappnat av med tvättande av kläder och lite soffhäng.

...och den kommande veckan är jag dessutom ledig en hel del eftersom det är påsklov.

Dagens:
JJ Cale - Cocaine

Wednesday, April 01, 2009

Fotoblogg - Välkommen till Eskilstuna.


Dagens:
Slaktad - Välkommen Till Eskilstuna